İZMİR / ÇİĞLİ - Kaklıç Ortaokulu

Kaklıç Ortaokulu

Kaklıç Mahallesi 10324 Sokak No2 Çiğli/ İzmir
Vizyon
Öğrencilerimizin, başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek, öğrendiklerini sorgulamak, geçmişine sahip çıkarak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, yaratıcı, girişimci, etik değerlere sahip, dünyayı yakından izleyen, doğruları arayan, değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli düşünce davranış ve donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmek için varız
09:00-15.10
KALORİFER/Kömür
Ulaşım
AKTARMA İSTASYONUNUN KARŞISINDAN 149 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE YA DA KENDİ ARACINIZLA ÇİĞLİ AOSB YOLUNDAN SASALI YÖN LEVHALARINI TAKİP EDEREK 5 KM İLERLEDİKTEN SONRA 2. ANA JET HAVA ÜSSÜ GİRİŞİNİ DE GEÇTİKTEN SONRAKİ İLK DÖNEL KAVŞAKTAN SAĞA DÖNEREK 2 KM. İÇERİDEDİR.
Kaklıç Mahallesi 10324 Sokak No:2 ÇİĞLİ/İZMİR
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 7 KM., İL MERKEZİNE UZAKLIK İSE 17 KM. DİR.