İZMİR / ÇİĞLİ - Kaklıç Ortaokulu

Haz

2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı mezuniyet törenimizi öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.Çocuklarımıza bir ömür boyu başarılar dileriz.

Haz

1 Haziran Dünya Süt Günü nedeniyle Okulumuzda düzenlen etkinlikte, öğrencilere sütün faydaları anlatılarak süt dağıtımı yapıldı.
Etkinliğe, Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Çiğli İlçe Jandarma Komutanı J. Kıdemli Başçavuş Nazmi Dinçer, Çiğli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Yakar, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, Kaklıç Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydoğdu'nun yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz katılmıştır.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle kutladık.

May

Okulumuz İlkokul ile Ortaokul öğrencilerine ve öğretmenlerine Menemen Trafik Jandarma Timi tarafından Trafik Haftası kapsamında eğitim verilmiştir.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.Törene katılan velilerimize , emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

2024 Yılı İzmir internet haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Müdür yardımcısı İskender BORAN tarafından öğrencilerimize yönelik 'Eğitimde Üretken Yapay Zeka'  temalı sunum yapılmıştır.